gallery/imageedit_1_2098582331

Moezelweg 151, 31998 LS Havennr 561, Europoort Rotterdam

gallery/imageedit_1_5978756029

Stuurman Opslag Bv

Over ons

De Stuurmanopslag BV is een onafhankelijke exploitant van midstream en stroomafwaartse bulk vloeibare opslagfaciliteiten voor chemische producten de terminalshaven in van Nederland, Rotterdam, bulkopslag van aardolieproducten die momenteel en een mondiaal net van terminals met een gecombineerde opslagcapaciteit bezitten in werking stellen van 12.6 miljoen m ³.
Onze globale die voetafdruk bestaat uit faciliteiten in Rotterdam, Europa, Azië en Amerika worden gevestigd die meer dan 300 klanten met inbegrip van alle belangrijke spelers dienen. Ons doel is eenvoudig. Elke dag gebruiken wij onze deskundigheid en logistieke netwerken om energie rond de wereld te verdelen, efficiënt en responsibly. De Stuurmanopslag BV heeft de energiemarkten van de wereld gediend; uitwisselend meer dan zeven miljoen vaten ruwe olie en producten een dag.

gallery/marka-terminal-2

De Stuurmanopslag BV heeft strenge beleid en procedures op zijn plaats om ervoor te zorgen dat het aan al relevante nationale en internationale wetgeving en de regelgeving voldoet. Het beleid en hun implementatie worden toezicht gehouden op door het Nalevingscomité, dat direct rapporteert. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de veiligste, betrouwbaarste en efficiënte opslag en de logistieke systemen. Samen met ons hoogst goed geïnformeerd personeel, zorgen wij ervoor dat er geen dergelijk ding zoals een gevaarlijk product is. De Stuurmanopslag BV is zeker van het bereiken van onze doelstellingen en doelen. Ons doel is de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Op deze wijze, streven wij ernaar om eender welk negatief gevolg op de maatschappij te minimaliseren en een duurzame toekomst voor Stuurman-Opslag BV te beveiligen.

 

 

   Dit wordt blijk gegeven van door het feit dat sommige van onze originele klanten lange tijd nog met ons vandaag zijn. Het is een feit dat onze waarden onderstreept:

  • Verantwoordelijkheid
  • Transparantie
  • Respect
  • Integriteit
  • Empowerment

Naast onze waarden, is de innovatie het voortdurend voldoen aan van en het overschrijden van de behoeften van onze klanten door veilige en creatieve oplossingen inherent te verstrekken. De Stuurmanopslag BV is een deskundige op het gebied van bulkopslag van oliën en gas. De Stuurmanopslag BV heeft altijd de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften. Onze tankterminal wordt ontworpen om voor opslag van olie en gas, trein en schip worden gebruikt. Wij kunnen klanten de volgende opties aanbieden: containerparkeren, tank-aan-vrachtwagen en vrachtwagen-aan-tank lading en het leegmaken, raad-aan-raad en het verwarmen.

Diverse ruwe olieopslag

De Stuurmanopslag BV is de absolute leider in de productie en de opslag van ruwe olie. De 95 tot 100 miljoen ton ruwe olie is beschikbaar de eindhaven in van Nederland, Rotterdam. Naast de olie en de olieopslag, biedt de haven van Rotterdam ook kansen als distributiehub voor aardolie. De Stuurmanopslag BV is het juiste bedrijf want iedereen wie verschillende hoeveelheden bulkolie voor verschillende grootte wil opslaan, wij u de beste oplossing voor uw specifieke opslagbehoeften kunnen altijd aanbieden. Daarom zijn al onze tanks uitgerust met geautomatiseerde volume en temperatuurmetingen. De vraag naar opslag van chemische producten groeit. Zoekt u chemische opslag? De Stuurmanopslag BV heeft veilige en geschikte opslag aangeboden. Wij zijn gelukkig om u met onze overzichtsoplossingen voor opslag en distributie te helpen.

OPDRACHT

De dienst en de kwaliteit zijn zeer belangrijk aan Stuurman-de benadering van Opslagbv. Dit is traditioneel gebaseerd bij onafhankelijkheid, vaardigheid, veeleisende kwaliteitsvereisten en de ononderbroken innovatie. Het bedrijf met hoogste prioriteit moet de aan behoeften van de cliënt met flexibele opslagoplossingen volledig tegemoetkomen.

AMBITIE

De ambitie van BV van de Stuurmanopslag is eenvoudig: Het verblijf op bovenkant en blijft groeien door zijn huidige markten en waaier van producten uit te breiden het kan opslaan. De aanwinst van de terminals, Stuurman-Opslag BV kan onderhouden het is veel allen het nog beter globale klanten is. De Stuurmanopslag BV is snel om afzetmogelijkheden te erkennen. Door aan deze te antwoorden, is het bedrijf een betrouwbare en innovatieve logistiekpartner voor een groeiend aantal cliënten.
 
Voor een bedrijf zoals Stuurman-Opslag BV die het lood neemt, de visie en bedrijfsontwikkeling gaat hand in hand. De Stuurmanopslag BV plant verdere investeringen in automatisering die, die de juiste mensen, aanhoudend innovatie aantrekken, en en van kansen zien gebruik maken. Maar toch eerst altijd komt de veiligheid.